Coneix-me

T’explico com he arribat fins aquí

Una mica sobre mi…

Hola, el meu nom és Alba Naudí Farré

El 2013 vaig patir una crisi existencial en la qual no sabia quina direcció prendre o què fer. El que havia fet fins llavors ja no em servia.

Mentora de Meditació, Coach de Creixement Personal, Terapeuta emocional i energética, i cofundadora i gestora del Centre Holístic a la Natura Flor de la Vida.

Doctora en Biomedicina, màster de Fisiologia Integrativa i llicenciada en Química.

En el que jo anomeno, la meva «vida passada» he treballat més de 10 anys en recerca biomèdica en el camp de la «nutrició i l’envelliment» i com a professora a la Universitat. I en un moment donat vaig prendre la determinació de fer un ‘salt al buit’ setmanes abans de tenir la, sempre anhelada per tothom, plaça fixa i a les portes de tenir la meva pròpia línia d’investigació.

Abans d’aquest ‘salt’, la meva curiositat i intuïció em van portar, en paral·lel a la meva vida professional, a dur a terme una sèrie de formacions sobre la consciència, un viatge cap a mi mateixa guiat entre d’altres per en Daniel Lumera. Amb ell em vaig formar durant 6 anys en el mètode My Life Design, per continuar com a gestora, coordinadora i formadora de la Fundació My Life Design a Espanya i facilitadora de tècniques de meditació.

He après i sé que conèixer-te, respectar-te i estimar-te és essencial per poder tenir la vida que vols i ser realment tu. Per això, i com a acte de responsabilitat amb mi mateixa i amb els altres, us comparteixo els ensenyaments que vaig adquint en el meu camí, i que em serveixen per avançar i créixer.

Actualment he recollit els diferents trams que he caminat en la meva vida, reconciliant la part del passat, amb la seva experiència, coneixement i talent, amb el meu estil de vida i visió actuals, per crear el meu mètode de desenvolupament personal que, en diferents propostes, t’ofereixo aquí per trobar el teu propi i genuí camí.

Segueix-me a les xarxes socials:

Meditació

Mentora de Meditació i Creixement Personal formada en el mètode My Life Design amb Daniel Lumera

Docència i Recerca

Doctora en Biomedicina per la Universitat de Lleida, Màster de Fisiologia Integrativa per la UB i Llicenciada en Química per la UB

Flor de la Vida

Cofundadora i gestora del
Centre Holístic a la natura Flor de la Vida

El que diuen sobre mi…

“La intuïció obre les seves portes a través de la meditació.”

Osho

Ir a inicio de página