Sadhana

Grup de Meditació online

Sesiones diarias gratuitas

T’ajudo a integrar l’hàbit de la meditació

Connecta’t tots els matins de 7:30 a 8:00 (excepte dissabtes i diumenges) a través de zoom al nostre Grup de Meditació Matinal

És gratis i sense compromís – El compromís és amb tu

L’hàbit, la constància i el grup són claus molt importants per sentir els efectes de la meditació.

Per això t’ofereixo aquesta pràctica guiada en grup per ajudar-te a entrar en l’hàbit i, juntament amb l’energia grupal, aconseguir una millor meditació.

La proposta

Aquesta Sadhana és una pràctica de Meditació guiada que us ofereixo cada dia al matí (excepte els dissabtes i diumenges) a través d’Internet.

És GRATIS

Ara tens la possibilitat d’adoptar aquest compromís amb tu, i a través de la pràctica, l’hàbit, la constància i l’autodisciplina, començar a notar els efectes i beneficis de la meditació. Segurament que a partir d’aquí incorporaràs naturalment aquesta pràctica antiga i saludable en la teva vida.

Per a mi i el meu company és un regal tenir aquesta cita perquè ens anima i ens anima a començar el dia d’una manera bonica.

Així que, ja per endavant, GRÀCIES per venir!!


Tots els dies (excepte dissabtes i diumenges) a les 7:30 (Hora espanyola – 6:30 UTC) pots entrar a la nostra Sala de Meditació online i compartir en directe amb el nostre grup de meditació.

La durada és d’aproximadament 30 minuts.
Així que a les 8 del matí ja estaràs a punt pel teu nou dia.

No cal tenir experiència prèvia amb la meditació.

Si vols aprofundir et recomano fer algunes de les meves activitats proposades.

Com participar a la meva Sadhana?

Per poder accedir-hi hauràs de fer-ho a través del zoom.

Zoom és una plataforma de reunions online que es pot descarregar al teu telèfon mòbil o
pots accedir-hi a través del navegador favorit del teu ordinador a zoom.us

I per poder accedir a la sala de meditació amb el grup et donaré unes claus.

Què et pot aportar la meva Sadhana?

Assistir a la meva Sadhana matinal t’aporta innombrables beneficis que observaràs cada dia.

Hàbit

Practicar cada dia a la mateixa hora fa possible que puguis adquirir l’hàbit.

Harmonia

Encara que tot al teu voltant trontolli, al generar aquesta rutina sana, crees un estat d’harmonia.

Motivació

Amb la pràctica vas guanyant motivació que et surt des de dins. Arribaràs a no necessitar ningú…

Dedicació

És un moment i un espai únics per a tu, per al teu ésser, per a dedicar-te a tu.

Focus

Fer aquesta pràctica a l’iniciar el matí fa que t’enfoquis millor en el teu dia.

Compromís

Adquirir el compromís amb tu requereix un esforç que aviat es veu recompensat.

Autodisciplina

Aquesta pràctica diària dóna a la ment i el cos una disciplina que l’ajuda a molts nivells en la teva vida.

Satisfacció

La superació de la mandra i el fals confort t’aporta satisfacció natural.

Regularitat

Per aconseguir els millors resultats, és important utilitzar sempre la mateixa tècnica.

I més beneficis únics per a tu que només descobriràs amb la pràctica… T’apuntes?

Més informació sobre la Sadhana

Què significa Sadhana?

Sadhana साधन significa literalment “un mitjà per aconseguir alguna cosa“, prové del sànscrit sādhu, de l’arrel sādh, “per complir“. És un terme genèric que prové de la tradició iòguica i es refereix a qualsevol exercici espiritual que té com a objectiu l’avanç de l’aspirant o iniciat cap a l’expressió última de la seva vida en aquesta realitat.
(Font: Viquipèdia)

Hi ha diferents sadhanas?

Sí. No totes les sadhanas són iguals.
En les diferents tradicions orientals com les hindús, budistes, jainistes i sikhs hi ha molts tipus de pràctiques anomenades Sadhana.
Totes inclouen una varietat de disciplines que depenen de les seves respectives tradicions i que se segueixen per aconseguir diversos objectius espirituals o rituals. En el tantrisme també pot ser litúrgia, o instruccions per dur a terme una determinada pràctica.

Què és la Sadhana per a mi?

Entenc la Sadhana com una pràctica realitzada en un espai i un moment especial que et porta a un objectiu desitjat. És un esforç diari conscient, un procés de superació que t’ajuda a traspassar límits i arribar a un mestratge. És mobilitzar-te i ajudar a mobilitzar a d’altres. És estar cada dia al matí oferint aquest servei de forma gratuïta com una ofrena a les persones, a la societat i a la vida. Per a mi és una manera de transcendir la mandra, el descuit, l’abandonament… És una manera d’autor-responsabilitzar-me.
És la millor manera de començar el dia!!

Aquesta Sadhana és d’alguna tradició?

No especialment. Si que és de caràcter hindú degut als mantres que cantem i al tipus d’orientació que té la pràctica de la seva meditació. Però és com jo mateixa, jo no segueixo a cap tradició en concret i intento beure de totes al mateix temps, i prendre de totes les seves lliçons i ensenyaments que considero més útils per poder-lo adaptar i traslladar a la nostra cultura, usos i costums.

Per a què serveix aquesta Sadhana?

He creat aquesta Sadhana amb la intenció d’ajudar a la gent a agafar l’hàbit de la meditació diària. I per meditar cada dia el millor és a primera hora del matí, que és quan el cervell encara està en un estat que facilita més la meditació. És una manera de començar el dia, d’honrar la teva existència i la teva vida, per donar-te un espai i un temps per a tu.

Què fas en aquesta Sadhana?

En aquesta Sadhana ens ajuntem tot/es en una sala virtual de zoom, cadascu/na des de casa, i jo us vaig guiant els diferents passos. Comencem amb uns exercicis de respiració, després cantem un mantra, i després ens quedem en un estat de contemplació. Al final sempre ens estirem per acabar amb una mica de relaxació. I si no hi ha cap comentari especial ens acomiadem fins l’endemà.

Què necessito per practicar sadhana?

Primer necessites tenir connexió a internet i accés a zoom a través de la seva aplicació per a telèfons i tablets o mitjançant el navegador en el seu web: zoom.us
Seguidament necessites un espai tranquil on et puguis asseure còmodament. Pots utilitzar un coixí còmode per seure a terra en una postura de lotus o una cadira on pots estar amb la teva esquena recta i els peus ben descansats a terra.
També és ideal tenir, en el mateix lloc on seus o al costat, un espai per poder estirar-te per a la relaxació final i també recomano una manteta per cobrir-te.

“La meditació s’ha de practicar en silenci, però de manera consistent, diàriament, sense perdre cap oportunitat o esdeveniment.”

Thich Nhat Hanh

Ir a inicio de página